Myy autosi

... helposti täyttämällä pari kohtaa:

Jatka
Saat rahat heti, kun sopimus on allekirjoitettu.
100 %:n ilmaista alusta loppuun.
Otamme ajoneuvon puolestasi pois rekisteristä.

Näin se toimii:*

Ilmainen ajoneuvon arviointi
Henkilökohtainen ammattilaisten tekemä arviointi
Maksamme nopeasti & ja poistamme ajoneuvon rekisteristä

Myy autosi turvallisesti ja helposti

Käytetylle autolle voi olla hankala löytää ostajaa. Jos päätät myydä autosi yksityisesti, sinun tulee nähdä vaivaa sen eteen. Auton myyminen nimittäin sujuu nopeammin, kun auto on puhdas ja muutenkin moitteettomassa kunnossa. Puhdistamisen lisäksi sinun tulee myös valokuvata autosi. Jos haluat säästyä tältä kaikelta vaivalta, myy autosi meidän kauttamme. Palvelustamme löydät kaiken sinun hommaasi helpottavan. Käytetyn auton myymisen ei tarvitse olla hankalaa.

Miten ja missä voin myydä sen?

On periaatteessa kaksi tapaa, jotka ovat hyviä, kun myy käytettyä autoa. Ensimmäinen tapa on julkaista ilmoitus lehdessä. Myynti-ilmoituksen voi laittaa myös useille nettisivuille. Näin auton myyminen vie kuitenkin aikaa. Sinun täytyy kuvata auto ja laittaa niin kuvat kuin teksti nettiin. Sen lisäksi sinun tulee myös vastata kaikkiin mahdollisten ostajien kysymyksiin. Toinen tapa myydä käytetty auto on viedä se autoliikkeeseen. Autoliike ostaa siis myös käytettyjä autoja. Siellä pääsee helpoiten autostaan eroon, koska myyntiä ei tarvitse hoitaa itse. Tämä menetelmä on myös turvallinen ja varma. Huono puoli on, että autosta maksetaan selvästi alle sen oikean arvon. Autoliikkeet ottavat siis suuren osuuden siitä, että ne joutuvat hoitamaan auton myynnin. Käyttämällä palveluamme saat autosi myytyä turvallisesti ja nopeasti. Myy autosi meidän palvelumme avulla. Palvelu on sekoitus näitä kahta tapaa. Olemme siis ottaneet parhaat piirteet molemmista ja luoneet aivan uniikin kokonaisuuden, joka helpottaa kaikkia auton myyjiä. Halusimme tarjota tällaisen palvelun, koska autot ovat lähellä sydäntämme. Myös käytettyjen autojen myymisen tulisi olla helppoa. Varsinkin Suomessa käytettyjä autoja ostetaan edelleen huomattavasti enemmän kuin uusia autoja, joten markkinat ovat suuret.

Oikean hinnan asettaminen

On tärkeää, että teetät esimerkiksi arvion siitä, minkä hintainen autosi oikeasti on. Kukaan ei tietenkään halua menettää rahaa, mutta on myös tärkeää, että et pyydä liikaa, koska silloin autolle voi olla vaikea löytää ostajia. Auton arvo on helppo selvittää myös itse. Se onnistuu parhaiten ottamalla selvää siitä, millä hinnalla vastaavia autoja on myyty. Täytyy kuitenkin huomioida, että mikä on oman auton kunto. Esimerkiksi naarmut tai muut vauriot laskevat auton arvoa. Auton kilometrit vaikuttavat myös olennaisesti auton hintaan. Mitä enemmän kilometrejä on, sitä vähemmän autosta voi maksaa. Myös katsastusaika ja tehdyt remontit tuovat oman osansa auton arvoon. Toisaalta taas kaikki erikoislaitteet tuovat sitä parhaassa tapauksessa huomattavasti ylöspäin. Asiantuntijalla arvioittaminen voi tulla kalliiksi, joten jos itse tietää yhtään autoista, kannattaa vertailua tehdä itse. Myy autosi meidän kauttamme, sillä me arvioimme autosi ilmaiseksi. Myy auto oikeaan hintaan palvelumme avulla ja käytä myös muita tarjoamiamme työkaluja, jotta auton myyminen olisi helpompaa. Voimme esimerkiksi auttaa sinua peruuttamaan autovakuutuksesi. Kun myyntikohteena on käytetty auto, on tärkeää painottaa oikeita asioita. Näin autosta saa parhaan hinnan ja houkuttelee juuri oikeat potentiaaliset ostajat katsomaan sinun ilmoitustasi.

Auton myynnin aloittaminen

Auton myyminen on helppoa palvelumme kautta. Aloita täyttämällä kaikki autosi yksityiskohdat, kuten merkki, malli ja vuosi. Seuraavassa vaiheessa voit varata tapaamisen meidän kanssamme paikkaan, joka on tietenkin lähellä sinua. Tapaamisessa me tarkistamme auton. Tarkistaminen on täysin ilmaista. Sinun tarvitsee tuoda kaikki paperit, käyttöopas, vararengas, avaimet ja muu autoon kuuluva tapaamiseemme. Kun tarkistus on tehty, annamme sinulle tarjouksen, joka perustuu auton oikeaan arvoon. Myy autosi turvallisesti, luotettavasti ja helposti kauttamme ja ylläty palvelun kannattavuudesta. * Tämän palvelun tarjoaa Autopink yhteistyössä rengas-online.com -verkkokaupan kanssa

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG